30 dagen holistisch werken aan een gezond leven

Na een geslaagde try-out ga ik verder met dit programma.

Wil jij er ook altijd zijn voor anderen? Voor je partner, gezin, ouders, collega’s, buren, mensen in je sport- of businessclub, of kerk? Alle aandacht voor de ander? Jezelf op de laatste plaats? Aan het eind van de dag moe, uitgeput op de bank of in bed liggen en tot weinig meer in staat zijn? Zou je dit patroon willen doorbreken? Zou je willen leren eerst zelf fit en vitaal te zijn en vanuit die basis er te zijn voor anderen? Eerst je eigen batterij opladen, voor je energie aan anderen geeft?

Graag trek ik een poosje met je op om een begin te maken aan een mooie ontdekkingsreis naar je zelf. We gebruiken hierbij het boekje ‘ontdek een gezond leven met God’. Een praktisch boekje waarin je 30 dagen aan de slag gaat met je geest, ziel en lichaam. Er worden onder meer reflectievragen aangereikt, oefeningen en gezonde recepten. Gezond leven gaat niet alleen over je lichaam, maar ook over de geest en de ziel. Deze drie zijn aan elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Wat me aanspreekt is dat het een holistische aanpak is. Het gaat niet alleen over bewegen, alleen voeding en alleen meditatie. Het gaat om een combinatie van ingrediënten. En juist in die combinatie ligt de kracht. Het ligt immers nooit alleen gebrek aan beweging, of aan je eetpatroon. Maar er is vaak meer te verbeteren, waarbij het één invloed heeft op het ander.

Je kunt je nu opgeven.  We houden het ritme van het boekje aan en gaan elkaar vier keer ontmoeten. We delen onze ervaringen en steunen elkaar om een stap te zetten.

Het boekje heeft een Christelijk uitgangspunt. Wat mij betreft hoeft dat voor niemand een belemmering te zijn. Neem je eigen overtuiging mee vanuit de bron waaruit jij put en haal er uit wat voor jou werkt. We gaan respectvol om met ieders levensvisie.

Als (wandel)coach bij ‘BuitenGewoon’ wil ik je dit kosteloos aanbieden.

Praktisch:

  • Opgeven kan door middel van een e-mail naar: hilda@buitengewoon.info of een whatsapp naar 06-41726381. Hierop kun je mij ook bereiken als je vooraf vragen hebt.
  • We starten op dinsdagavond 7 februari 2023 in Rotterdam (Nesselande). De vervolgavonden zijn de woensdagen 15 februari, 22 februari en 8 maart 2023 (19.30 – 21.30 uur).
  • Het is vrijwillig maar niet vrijblijvend: we verwachten dat je zo veel mogelijk alle avonden deelneemt en meedoet tot het einde van de 30 dagen.
  • Zelf het boekje ‘Ontdek een gezond leven met God’ van Janita Stoorvogel aanschaffen.

Een deelnemer na de try-out zei het volgende: ‘De cursus is fijn om te volgen bij Hilda. Op een deskundige, betrokken en plezierige manier begeleidt ze de mensen met het boek. Dit 30-dagen dagboek helpt je te ontdekken dat gezond leven niet alleen om ons lichaam gaat, maar ook over onze geest en ziel. Het was erg leuk om dit samen met anderen te ervaren en vier avonden bij elkaar te komen. De gastvrije ontvangst bij Hilda was een cadeautje.