30 dagen holistisch werken aan een gezond leven

Wil jij er ook altijd zijn voor anderen? Voor je partner, gezin, ouders, collega’s, buren, mensen in je sport- of businessclub, of kerk? Alle aandacht voor de ander? Jezelf op de laatste plaats? Aan het eind van de dag moe, uitgeput op de bank of in bed liggen en tot weinig meer in staat zijn? Zou je dit patroon willen doorbreken? Zou je willen leren eerst zelf fit en vitaal te zijn en vanuit die basis er te zijn voor anderen? Eerst je eigen batterij opladen, voor je energie aan anderen geeft?

Onlangs ontdekte ik een boekje ‘ontdek een gezond leven met God’. Een praktisch boekje waarin je 30 dagen aan de slag gaat met je geest, ziel en lichaam. Er worden onder meer reflectievragen aangereikt, oefeningen en gezonde recepten. Gezond leven gaat niet alleen over je lichaam, maar ook over de geest en de ziel. Deze drie zijn aan elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Wat me aanspreekt is dat het een holistische aanpak is. Het gaat niet alleen over bewegen, alleen voeding en alleen meditatie. Het gaat om een combinatie van ingrediënten. En juist in die combinatie ligt de kracht. Het ligt immers nooit alleen gebrek aan beweging, of aan je eetpatroon. Maar er is vaak meer te verbeteren, waarbij het één invloed heeft op het ander.

Ik ben op zoek naar een aantal mensen om met behulp van dit boekje een begin te maken aan een mooie ontdekkingsreis van en naar jezelf. We houden het ritme van het boekje aan en gaan elkaar vier keer ontmoeten. We delen onze ervaringen en steunen elkaar om een stap te zetten.

Het boekje heeft een Christelijk uitgangspunt. Wat mij betreft hoeft dat voor niemand een belemmering te zijn. Neem je eigen overtuiging mee vanuit de bron waaruit jij put en haal er uit wat voor jou werkt. We gaan respectvol om met ieders levensvisie.

Als (wandel)coach bij ‘BuitenGewoon’ wil ik dit kosteloos als try out aanbieden.

Praktisch:
Opgeven kan door middel van een e-mail naar: hilda@buitengewoon.info of een whatsapp naar 06-41726381. Hierop kun je mij ook bereiken als je vooraf vragen hebt.

We starten op dinsdag 4 oktober in de avond in Rotterdam (Nesselande). De vervolgavonden zijn de woensdagen 12 oktober, 19 oktober en 2 november (19.30 – 21.30 uur).

Het is vrijwillig maar niet vrijblijvend: we verwachten dat je zo veel mogelijk alle avonden deelneemt en meedoet tot het einde van de 30 dagen.

Zelf het boekje ‘Ontdek een gezond leven met God’ van Janita Stoorvogel aanschaffen.

Spreekt dit thema je aan, zou je mee willen doen maar komen de data niet uit? Laat mij het dan ook weten. Na deze try out komt er mogelijk een vervolg en kan ik je op de hoogte houden.