‘De Stilte Spreekt’ (Eckhart Tolle)

Mag ik je uitnodigen om met maximaal 10 deelnemers met mij mee te gaan naar de St. Willibrordsabdij in Doetinchem?

Een tijd van rust en afstand nemen om je te richten op jouw Bron met jouw verlangens, je vragen of zorgen. Je kunt kennismaken met het kloosterleven, ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen en genieten van buiten zijn. Dat is een mooi uitgangspunt om eens bij jezelf naar binnen te kijken.

Deze dagen is er geen specifiek thema. De getijden van de monniken in de kloosterkapel, stiltewandelingen, een meditatie en de gezamenlijke maaltijden bieden een basisstructuur dat de nodige rust geeft.

Vertragen, verwonderen, zintuigen, rust, ruimte en reflectie zijn thema’s die in de verschillende activiteiten zijn opgenomen waar je als je dat wilt aan kunt deelnemen.

Je bent welkom op vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober 2024. Om 16.00 uur starten we en op zondag ronden we rond 16.00 uur af.

Je kunt je nu aanmelden voor deze retraite. Totale kosten: € 299,00 per persoon (vrijgesteld van BTW).

We verblijven bij de Abdijhoeve Betlehem waar voldoende parkeerruimte is.

Adres: Abdijlaan 1, 7004 JL Doetinchem.

Er is voor iedereen een eenpersoonskamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een lakenpakket en handdoeken.

Tijdens ons verblijf zal een gastvrouw/gastheer zorgen voor de vegetarische maaltijden, koffie en thee.

Ik hoop dat ik je hiermee een inkijkje hebben kunnen geven in wat je kunt verwachten. Deel deze informatie gerust met mensen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben.

Heb je vooraf behoefte aan meer informatie of wil je je opgeven?  Bel of mail mij gerust.

hilda@buitengewoon.info, 06-41726381

Ik zie uit naar je reactie.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Hilda