Dromen en bidden – een unieke retraite-ervaring!

  • Vraag jij je wel eens af hoe je contact kunt maken met de diepere laag in jezelf?
  • Droom jij soms over een andere wereld, een beter leven?
  • En wil je daarin de stem van God verstaan, of begrijpen wat het universum je te zeggen heeft?
  • Ben jij een ‘denker die doet’, of een ‘doener die denkt’?

Dan nodig ik je uit om mee te gaan naar Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuijk.

Laat je inspireren door boeiende inleidingen van Ed Meenderink (theoloog, onderzoeker, emeritus predikant), terwijl Han den Dekker (werkzaam in eigen praktijk voor psychologie/psychotherapie en zingeving/spiritualiteit en Mindfulness-trainer) je begeleidt bij verschillende meditaties. Tijdens ontspannende wandelingen, onder leiding van Hilda Bos (wandelcoach en retraitebegeleider) krijg je de ruimte om te vertragen en je te verwonderen en je te verbinden met de natuur.

In de diepten van je (onder)bewustzijn vind je een Bron van Liefde, die je vertelt en doet ervaren, dat je als mens geliefd bent zoals je bent. Hier, nu en op elk moment is Liefde je diepste identiteit en overstijgt dit je dagelijkse ervaringen.

In de retraite sta je stil bij je dromen, diepste drijfveren en overtuigingen en verbind je je met deze Bron van leven in je binnenste. Het is een reis die je leidt naar je onmetelijke waarde.

We bekijken deze ervaring vanuit verschillende perspectieven. Vanuit een theologisch standpunt, waar de mystieke wijsheid ons omarmt. Vanuit de mysteriën van de kwantumwetenschap, waar de grenzen van tijd en ruimte vervagen. In de stilte van – en verwondering over de natuur. En ten slotte, vanuit een praktisch en psychologisch oogpunt, waar we ons afvragen: “Hoe kan ik deze diepgaande ervaring in mijn, regelmatig met allerlei gedoe en moeite omgeven, alledaagse leven verweven?”

De belofte van deze dagen is het creëren van blijvende herinneringen in je wezen aan wie je ten diepste bedoeld bent te zijn. Herinneringen die je zal koesteren en voeden op je levenspaden.

Het is een interactief programma dat wordt afgestemd op de behoefte van de groep.

Je bent van harte welkom op vrijdag 3 november 2023 vanaf 18.00 uur. We sluiten af op zondag 5 november rond 14.00 uur.

Deze retraite is een mooie mogelijkheid om jezelf rust en bezinning te gunnen. De totale kosten bedragen € 325,00 per persoon (vrijgesteld van BTW).

We verblijven in de Abdijhof Mariënkroon, Je overnacht in een tweepersoonskamer (separate bedden) met eigen douche en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig,

Ik hoop dat deze informatie je een goed beeld geeft van wat je kunt verwachten. Aarzel niet om deze uitnodiging te delen met mensen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn.

Heb je nog vragen of wil je je direct aanmelden? Neem gerust contact met me op via hilda@buitengewoon.info of bel naar 06-41726381.

We zien uit naar je reactie en hopen je te mogen ontmoeten.

Met warme groeten,
Hilda