Ik hou van mij?

Vind jij het soms moeilijk om van jezelf te houden? Waarom doe je dingen die niet goed zijn voor jezelf? Hoe accepteer je dat je jezelf even niet leuk vindt? Kun je leven met jouw imperfectie? Waarom houd je pas van jezelf als je bepaalde doelen hebt bereikt? Is dit terecht? Wat betekent trouw zijn aan jezelf?

In maart organiseer ik een kloosterretraite waarbij naast de ervaring van het kloosterritme het thema ‘ik hou van mij?’ centraal zal staan.

We gaan kennis maken met het kloosterleven, ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen en genieten van buiten zijn. Dat is een mooi uitgangspunt om ook eens bij jezelf naar binnen te kijken.

Het doel van deze driedaagse retraite is dat je op een Benedictijnse wijze, concrete handvatten krijgt om met je ‘eigen ik’ beter om te gaan. Dat zal voor iedereen in de uitwerking anders zijn.

Je bent van harte welkom om in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers met mij mee te gaan naar de St. Willibrordabdij in Doetinchem.

Je kunt je nu aanmelden voor 4, 5 en 6 maart 2020. Totale kosten (inclusief BTW): € 195,00 per persoon.

Aanmelden kan via deze link

Wil je meer weten, bel of mail me gerust.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay