‘je roeping als leider in een wereld van verandering’ (Jakob van Wielink e.a.)

Graag nodigen we je uit aan boord van onze zeilboot ‘Sela’ om samen met ons te praten over het thema ‘je roeping als leider in een wereld van verandering’ op 27 en 28 augustus 2021. We doen dit aan de hand van het boek “Taal van Transitie”.

Wat kun je deze dagen verwachten?

Op vrijdag 27 augustus ben je vanaf 19.00 uur welkom. Om 20.00 uur starten we met een kennismaking en introductie van het thema.

Zaterdag 28 augustus beginnen we voor wie dat wil met een stiltewandeling of hardlopen in het Quackgors. Daarna ontbijten we en gaan met elkaar zeilen op het Haringvliet. De lunch en het avondeten doen we tijdens het zeilen, als we voor anker liggen of in de haven. Afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tijdens het zeilen willen we op een ontspannen manier met elkaar het gesprek aangaan over ‘je roeping als leider in een wereld van verandering’. We proberen dat aan de hand te doen van de 7 hoofdstukken van het genoemde boek. Het kan helpen als je zelf concrete gesprekspunten uit deze hoofdstukken kunt meenemen.

Rond 20.00 uur ronden we af.

We verblijven op de Sela. De thuishaven is in Hellevoetsluis.

Je kunt je nu aanmelden voor deze try-out[1]. Totale kosten: € 149,00 per persoon inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers, bedrijven of via werkgever € 149,00 exclusief BTW. Er is plek voor drie of vier gasten aan boord.

Wil je meer informatie of je opgeven?

Bel of mail mij gerust: 06-41726381 / hilda@hildahelpt.nl


[1] Dit is een Try-out, omdat wij willen ontdekken of we onze zeilhobby kunnen combineren met onze coaching praktijken. We willen eens ervaren of en hoe het werkt. Ons uitgangspunt is dat we ‘het doen met wat er is’. Onze zeilboot Sela (Bavaria 38 Ocean) willen we hiervoor dus ook gebruiken. De boot heeft voor onze gasten een tweepersoonsbed voorin en op de banken in de kajuit kan ook worden geslapen. Dit naast onze eigen slaapplaatsen, Daarom kunnen we maximaal 3 tot 4 deelnemers hebben. Dat zorgt er tevens dat dit een intensief weekeind wordt waar iedereen ook zijn eigen vraagstukken moet kunnen inbrengen. De kosten zijn laag gehouden, omdat het voor ons dus ook een ontdekking is.