Moet je jouw medewerkers gaan ontslaan?

Ben je ondernemer en lig je wakker van de situatie van je bedrijf? Zie je het aankomen dat je door Corona of om een andere reden medewerkers moet ontslaan? Mensen om wie je geeft en die met hart en ziel voor je hebben gewerkt moet gaan loslaten? Stel je het uit om hier voor jezelf over na te denken? Besef je dat je misschien je bedrijf nu nog kunt redden als je nu één of meerdere mensen ontslaat? Laten we het noemen zoals het is: dit is de dag waarvan je hoopte dat hij nooit zou komen.

Wij, Attila Tavasszy en Hilda Bos, willen graag met je oplopen op dit pad. Attila werkt als arbeidsrecht advocaat en Hilda als wandelcoach. Wat zijn de juridische mogelijkheden en de do’s en de dont’s? Hoe doe je dit menselijk en netjes? Hoe overleef je dit mentaal? Wat zijn belangrijke tips voor slechtnieuwsgesprekken? Hoe houd je de sfeer goed in je bedrijf als er zo’n donkere wolk boven hangt? Hoe kom je zelf en samen met je team sterker uit de strijd? Wat als je te snel handelt en wat als je het voor je uitschuift? Wat staat je te doen?

Hilda wandelt professioneel. Een moment stilstaan of vertragen als het nodig is, wandelen, in beweging blijven. En tegelijk om je heen kijken, je zintuigen openen. Kijken en luisteren naar wat je hoort en ziet. De kleinste dingen kunnen er toe doen. En dit staat symbool voor wat jou te doen staat. Welke stappen moet je nemen om niet te struikelen en met welke snelheid?
Succesvol samenwerken kan je als je het goed doet, gelukkig ook succesvol afronden.

Je bent van harte welkom om deze workshop bij te wonen. In verband met de Corona maatregelen zal de workshop met Attila digitaal plaatsvinden. De wandeling van Hilda in groepjes van maximaal 4 personen.

Je hebt de keuze tussen twee verschillende tijdstippen.

• dinsdag 10 november 2020 door Attila (09.00 – 10.00 uur of 11.00 – 12.00 uur)
• donderdag 12 november 2020 door Hilda (09.00 – 10.00 uur of 11.00 – 12.00 uur)

Locatie: 10 november (digitaal), 12 november (omgeving Rotterdam)

Kosten: € 35,00 (inclusief BTW)

Voor meer informatie of om je op te geven, bel of mail ons. Laat hierbij ook weten wat (globaal) vragen zijn die je in een groep zou willen/kunnen bespreken en welke onderwerpen je liever persoonlijk bespreekt. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Attila Tavasszy: 06-22485915, info@tavasszy.nl (www.tavasszy.nl)
Hilda Bos: 06-41726381, hilda@hildahelpt.nl (www.hildahelpt.nl)