Pelgrimsdagen bij de Sint Willibrordsabdij

Op 13, 14 en 15 januari 2023 organiseer en begeleid ik samen met Ronald Karssies drie pelgrimsdagen.

We zijn te gast bij de broeders van de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem waar we kennis kunnen maken met meditatie en het kloosterleven dat ‘s ochtends al vroeg begint. Je mag ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen.

Daarnaast wandelen we, deels in stilte over onbekende paden. Het is een manier om te vertragen, te bezinnen en je opnieuw te verbinden. Te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

Onderweg ervaar je de stilte, maar is er ook ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen.

Deze driedaagse met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen biedt een mooie kans om eens op een andere manier bij jezelf naar binnen te kijken.

Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan. De groep zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan.

Op vrijdag 13 januari om 13.00 uur staan koffie en thee klaar en is je kamer beschikbaar. De gezamenlijke opening van deze dagen is om 13.30 uur. Op zondag 15 januari rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af.

Je kunt je nu aanmelden. Totale kosten: € 299,00 (vrijgesteld van BTW).

We verblijven bij de Abdijhoeve Betlehem, Abdijlaan 1, 7004 JL in Doetinchem waar voldoende parkeerruimte is.  Er is voor iedereen een eenpersoonskamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een lakenpakket en handdoeken. Tijdens ons verblijf zal een gastvrouw/gastheer zorgen voor de vegetarische maaltijden, koffie en thee.

We hopen dat we je hiermee een inkijkje hebben kunnen geven in wat je kunt verwachten. Deel deze informatie gerust met mensen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben.

We zien uit naar je reactie.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Ronald en Hilda

Meer weten of je opgeven? Bel of mail ons gerust: ronald@ilcammino.nl, 06-44678993, hilda@buitengewoon.info, 06-41726381.