Pelgrimsdagen bij de Sint Willibrordsabdij

Op 13, 14 en 15 mei 2022 organiseren Ronald Karssies en Hilda Bos drie pelgrimsdagen bij de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem.

We gaan wandelen in de vorm van een pelgrimstocht, dat betekent deels in stilte over onbekende paden gaan. Het is een manier om te vertragen, te bezinnen en je opnieuw te verbinden. Te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

Onderweg ervaar je de stilte maar is er ook alle ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. In de abdij maak je kennis met meditatie en het kloosterleven dat ‘s ochtends in alle vroegte begint. Je mag ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen.

Deze driedaagse met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen biedt een mooie kans om de eens op een ander manier bij jezelf naar binnen te kijken.

We nodigen je uit om met ons mee te gaan naar de Abdijhoeve bij de St. Willibrordsabdij in Doetinchem. De groep bestaat zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan.

Je bent welkom op vrijdag 13 mei om 13.00 uur. Koffie en thee staan dan klaar en je kamer is beschikbaar. De gezamenlijke opening van de kloosterdagen is om 13.30 uur. Op zondag 15 mei rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af.

Je kunt je nu aanmelden. Totale kosten: € 279,00 per persoon inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers, bedrijven of via werkgever € 279,00 exclusief BTW.

We verblijven bij de Abdijhoeve Betlehem waar voldoende parkeerruimte is.

Adres: Abdijlaan 1, 7004 JL Doetinchem.

Er is voor iedereen een eenpersoonskamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een lakenpakket en handdoeken.

Tijdens ons verblijf zal een gastvrouw/gastheer zorgen voor de vegetarische maaltijden, koffie en thee.

We hopen dat we je hiermee een inkijkje hebben kunnen geven in wat je kunt verwachten. Deel deze informatie gerust met mensen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben.

We zien uit naar je reactie.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Ronald en Hilda

Meer weten of je opgeven? Bel of mail ons gerust: ronald@ilcammino.nl, 06-44678993, hilda@buitengewoon.info, 06-41726381.