Retraite speciaal voor ondernemers – Rust, Ruimte en Reflectie

Dit keer een retraite speciaal voor ondernemers. Je bent van harte uitgenodigd om samen met andere ondernemers met mij mee te gaan naar de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem.

Je kunt kennismaken met het kloosterleven, ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen en genieten van buiten zijn. Dat is een mooi uitgangspunt om eens bij jezelf naar binnen te kijken.

De getijden van de monniken in de kloosterkapel, (stilte)wandelingen, een meditatie en de gezamenlijke maaltijden bieden een basisstructuur dat de nodige rust geeft.

Er is ruimte voor verdieping in oosterse en westerse spiritualiteit. Maar past dit niet zo bij je, dan ben je vrij om je eigen weg te kiezen. Daarnaast willen we ook tijd maken om te sparren als ondernemers. Wat houdt je bezig en hoe kunnen we elkaar versterken.

Je bent welkom op vrijdag 8 maart tot en met zondag 10 maart 2024. Koffie en thee staan om 16.30 uur klaar en je kamer is beschikbaar. We starten om 17.30 uur met een gezamenlijke opening, gevolgd door de maaltijd. Op zondag ronden we rond 14.00 uur na een lunch af.

Je kunt je nu aanmelden voor deze retraite. Totale kosten: € 349,00 per persoon vrijgesteld van BTW.

We verblijven bij de Sint Willibrordsabdij waar voldoende parkeerruimte is.
Adres: Abdijlaan 1, 7004 JL Doetinchem. Er is voor iedereen een eigen kamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een lakenpakket en handdoeken. Tijdens ons verblijf zal een gastheer of -vrouw zorg dragen voor vegetarische maaltijden, koffie en thee.

Ik hoop je hiermee een inkijkje te geven wat je kunt verwachten. Deel deze informatie gerust met anderen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben.

Heb je nog vragen of wil je je direct aanmelden? Neem gerust contact met me op via hilda@buitengewoon.info of bel naar 06-41726381.

Ik zie uit naar je reactie en je te ontmoeten.