Verwenretraite, speciaal voor jou, je bent het waard!

Ben jij iemand die altijd voor de ander klaar staat en moeilijk nee kan zeggen? Heb je soms het gevoel dat anderen van je houden om wat je doet en niet om wie je bent? Kom je wel toe aan een momentje voor jezelf? Investeer jij in alles en iedereen om je heen, maar niet echt in jezelf? Of zoek je andere dingen of momenten die je juist afleiden van het contact met je diepere ‘zelf’? Herken je dit, dan is dit het moment om eens met jezelf in gesprek te gaan.

Waarom is het vaak zo moeilijk om van jezelf te houden? Waarom doen we dingen die niet goed zijn voor onszelf? Hoe accepteer je dat je jezelf even niet leuk vindt? Kun je leven met je imperfectie? Waarom houd je pas van jezelf als je bepaalde doelen hebt bereikt? Wat betekent trouw zijn aan jezelf? Liefde voor jezelf, de ander en jouw hogere bron; waarbij de basis van liefde is dat je eerst van jezelf mag houden.

‘Je m’aime?’ (Ik hou van mij?)

Dit thema zal centraal staan gedurende ons verblijf bij Yvonne Lakwijk van Domaine Roc de Latge.

Graag nodig ik je uit om met maximaal zeven dames er een paar dagen op uit gaan. Naar buiten, op een plek waar je kunt ‘aarden’ en waar je als je wilt je verhaal in alle veiligheid kunt doen en waar we het ook laten. Het is een prachtige plek waar je tot rust mag komen en de stilte mag opzoeken. Je mag je laten verwennen en genieten van gezonde maaltijden met verse lokale producten, zwemmen, een massage, yoga, (stilte) wandelingen. Zie de activiteiten die worden aangeboden als een uitnodiging. Een cadeau aan jezelf.

Yvonne Lakwijk
Yvonne was mede-eigenaar van een restaurant en heeft van kinds af aan een passie voor koken.  Daarnaast heeft ze jarenlang in de wijnexport gewerkt. Uiteindelijk heeft ze in Frankrijk haar droom nagevolgd, door hier luxe Gîtes de charme & Chambre d’hôtes te starten. We zijn bij haar in goede handen!

Hilda Bos
Hilda heeft geleerd te leven vanuit haar ‘authentieke zijn’; wie ze ten diepste zelf is, en waar ze echt in gelooft en waar haar passie, talent en ook haar roeping en verlangen ligt. Hilda is verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma (www.hildahelpt.nl).

Astrid Freeman
Astrid maakt vanuit haar gevoel een verbinding met jouw hele wezen en het universum waar we onderdeel van uitmaken. Zij biedt een massage aan waarbij jij helemaal in contact komt met jezelf en de schoonheid die van binnen zit ook naar buiten gebracht wordt.

Ellen Fellerhoff
Ellen heeft sinds haar kinderjaren ervaring met Yoga. Na haar vertrek vanuit Nederland naar Frankrijk heeft ze het op professioneel niveau opgepakt en is ze haar eigen Yoga studio gestart. Haar workshop is erop gericht dat je de verbinding tussen lichaam en geest leert ontdekken.

Praktisch

 • Data: i.v.m. corona wordt deze retraite opnieuw gepland. Neem contact op als je geïnteresseerd bent. Dan houden we je op de hoogte.
 • Locatie: Domaine Roc de Latge, 46340 Salviac, Frankrijk
 • Prijs: € 1.195,00 per persoon inclusief BTW, exclusief reiskosten naar Roc de Latge

De prijs is inclusief:

 • het verblijf in een 4-sterren accommodatie met slaapkamer, badkamer en-suite voor 1 of 2 personen
 • 5x luxe ontbijt
 • 4x gezonde lunch
 • 5x heerlijk diner op basis van verse en lokale producten.
 • Detoxwaters, gezonde sappen, non-alcoholische dranken, koffie en thee bij de maaltijden.
 • 1x massage
 • 1x yogales
 • een goedgevulde goodiebag bij aankomst

Wil je meer informatie of je opgeven?

Bel of mail mij gerust; 06-41726381, hilda@hildahelpt.nl