Vitaal of Fataal Thuiswerken

Investeer in je eigen balans, of dat van je medewerkers. Nu de afstand van elkaar groter is, is de kans dat jij of één van je medewerkers stress of vermoeidheidsverschijnselen gaat ervaren groot. De investering in een wandeling, er even uit, staat niet in verhouding tot het leed en de kosten van ziekteverzuim.

Als wandelcoach ken ik de kracht van het wandelen. Ik gun jou en je medewerkers dat je op een gezonde manier kan thuiswerken. De investering in wandelen, al dan niet met een coach, verdien je terug. Als je met mij gaat wandelen zal ik je vaardig maken in het afwisselen van inspanning en ontspanning en om de concentratie van je werk af te wisselen met het krijgen van rust en ruimte in je hoofd. Je mag leren om je rol los te laten en jezelf te omarmen, met compassie en zelfliefde. Hoe laad je je eigen batterij met energie van de natuur? Het is goed om te pieken, vaart en snelheid in je werk te houden, maar alleen als je dat afwisselt met vertragen en misschien wel even stil te zijn of stil te staan.

Wil je gebruik maken van mijn speciale Corona aanbod? Drie wandelingen, waarin ik je handvaten geef voor bovenstaande vaardigheden. Zo wordt thuiswerken voor jou, je werkgever, maar ook je huisgenoten iets waar je blij van wordt. Dit doe ik zowel voor individuen als voor teams. We houden uiteraard de Corona richtlijnen aan.

Meer weten? Bel of mail mij gerust, of laat een berichtje achter op mijn contactpagina.

06-41726381, hilda@hildahelpt.nl