Zie jij je ontslag aankomen of ben je pas ontslagen?

Werk je bij een bedrijf dat getroffen is door Corona? Denk je dat je misschien hierdoor je baan verliest? Of ben je pas je baan kwijtgeraakt? Ben je bang voor jouw toekomst? Dan is deze workshop iets voor jou.

Wij, Attila Tavasszy en Hilda Bos, denken graag met je mee om met afstand naar jouw situatie te kijken. Attila werkt als arbeidsrecht advocaat en Hilda als wandelcoach. Tijdens twee middagen willen we je helpen en met je meedenken. Is deze angst nodig? Is het echt zo erg? En kijkend naar jouw positie, de wereld vergaat niet als jij je baan verliest en je bent niet de eerste die dit overkomt.

Wist je dat je je mentaal en juridisch kan voorbereiden op zo’n gebeurtenis? Laten we samen eens doorlopen wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je niet in een diep gat valt. Hoe ga je reageren? Wat moet je vooral wel en niet doen? Wat is jouw plan B? Hoe kun je sterker uit zo’n situatie komen? Welke kansen biedt een ontslag?

Attila zal je deze middag handvatten geven hoe je je juridisch voorbereidt en Hilda maakt een wandeling met je om samen met jou een start te maken hoe je je mentale pad kunt uitzetten, zodat je stevig in je schoenen staat om een nieuwe weg met vertrouwen te kunnen inslaan, zonder de weg kwijt te raken.

Dit moment kan wel eens een belangrijke omwenteling in je leven worden, waar je achteraf blij mee bent. Je zal de eerste niet zijn!

Je bent van harte welkom om deze workshop bij te wonen. In verband met de Corona maatregelen zal de workshop met Attila digitaal plaatsvinden. De wandeling van Hilda in groepjes van maximaal 4 personen.

Je hebt de keuze tussen twee verschillende tijdstippen:
• dinsdag 10 november 2020 door Attila (13.30 – 14.30 uur of 15.30 – 16.30 uur)
• donderdag 12 november 2020 door Hilda (13.30 – 14.30 uur of 15.30 – 16.30 uur)

Locatie: 10 november (digitaal), 12 november (omgeving Rotterdam)

Kosten: € 27,50 (inclusief BTW)

Voor meer informatie of om je op te geven, bel of mail ons. Laat hierbij ook weten wat (globaal) vragen zijn die je in een groep zou willen/kunnen bespreken en welke onderwerpen je liever persoonlijk bespreekt. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Attila Tavasszy: 06-22485915, info@tavasszy.nl (www.tavasszy.nl)
Hilda Bos: 06-41726381, hilda@hildahelpt.nl (www.hildahelpt.nl)